6 Απριλίου, 2024

Με τη νίκη ν’ αποτελεί μονόδρομο στο αυριανό τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ Β’ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στη βαθμολογία των play out, το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’ θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμο και άκρως κομβικό για τη συνέχεια του μίνι πρωταθλήματος, αφού σε περίπτωση νικηφόρου αποτελέσματος, η ομάδα θ’ αποκτήσει ηρεμία, καλή ψυχολογία για τους επόμενους αγώνες και φυσικά θα απομακρυνθεί αισθητά από ενδεχόμενους βαθμολογικούς κινδύνους.

Αυτό το έχουν αντιληφθεί άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα και για το λόγο αυτό θα τα δώσουν όλα στην κυριακάτικη αναμέτρηση για να πάρουν την πολυπόθητη νίκη και τους 3 βαθμούς, ενώ πάντα σε ντέρμπι υπάρχει όπως και να’ χει και το γόητρο, εκτός της ουσίας που είναι το βασικό ζητούμενο τη δεδομένη στιγμή.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της σημερινής τελευταίας προπόνησης, αναλώθηκε κυρίως σε τακτική και στατικές φάσεις, με χτυπήματα φάουλ και κόρνερ σε θέση άμυνας κι επίθεσης.

Ο προπονητής της ομάδας μας, Σούλης Παπαδόπουλος παίρνει μαζί του για τον αυριανό αγώνα 22 ποδοσφαιριστές (αναλυτικά η αποστολή στα social media της ομάδας).