3 Μαρτίου, 2024

Πανέτοιμη και αποφασισμένη ταξιδεύει η ομάδα μας στην Κοζάνη, όπου αύριο το μεσημέρι δίνει τον πιο κρίσιμο αγώνα της με αντίπαλο την τοπική ομάδα στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague 2.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει αποκτήσει τον χαρακτήρα “τελικού”, αφού μόνο σε περίπτωση νικηφόρου αποτελέσματος, θα μπορεί η ομάδα μας να έχει ελπίδες για κατάληψη μίας εκ των πρώτων 5 θέσεων στον βαθμολογικό πίνακα και είσοδο στα play off που ακολουθούν. Φυσικά, ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν κρατά την τύχη στα χέρια του, καθώς θα περιμένει και τα αποτελέσματα των υπόλοιπων συνδιεκδικητών, όμως όπως και να’ χει, η ομάδα θα πρέπει να κάνει το καθήκον της και να σημειώσει ισάριθμες νίκες στα 2 εναπομείναντα παιχνίδια.

Η προετοιμασία για τον αγώνα της Δευτέρας ολοκληρώθηκε με μία μεσημεριανή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, όπου το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ταχύτητες, αγωνιστικό παιχνίδι τακτικής και στατικές φάσεις.

Ο προπονητής, Περικλής Αμανατίδης επέλεξε για τον συγκεκριμένο αγώνα 21 παίκτες, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην πόλη της Δυτικής Μακεδονίας. (αναλυτικά η αποστολή στα social media της ομάδας).