21 Δεκεμβρίου, 2023

Την τελευταία τους προπόνηση πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων έκαναν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ανανεώνοντας το “ραντεβού” τους για την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, όπου θα βρεθούν και πάλι στο γήπεδο και θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους ενόψει του επόμενου αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας, στις 3 Ιανουαρίου, στη θεσσαλική πόλη.

Το πρόγραμμα της προπόνησης ξεκίνησε με την καθιερωμένη προθέρμανση, συνεχίστηκε με ασκήσεις passing game και ολοκληρώθηκε με αγωνιστικά παιχνίδια τακτικής.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ο κόουτς Περικλής Αμανατίδης και οι συνεργάτες του, έδωσαν σε κάθε παίκτη ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων, μέχρι την επιστροφή τους σε ομαδικούς ρυθμούς, ώστε να τους κρατήσουν στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση κατά τις ημέρες των εορτών.

Λίγο πριν αποχωρήσουν, παίκτες και προπονητικό τιμ, αντάλλαξαν ευχές για “ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ”, μέσα σε κλίμα γιορτινό και άκρως οικογενειακό, στο οποίο συνετέλεσε φυσικά και το γεγονός ότι άπαντες έφυγαν με γεμάτες τσέπες, καθώς έγιναν πληρωμές μισθού και δώρου Χριστουγέννων!