18 Ιανουαρίου, 2024

Μετά το ρεπό της Τετάρτης, η ομάδα μας επανήλθε σε φυσιολογικούς ρυθμούς, κάνοντας μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Ο προπονητής, Περικλής Αμανατίδης και το τεχνικό τιμ μίλησαν στους παίκτες για το τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ Β’, αναλύοντας τα λάθη και τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας μας, ωστόσο άπαντες αφήνουν πίσω τους το ισόπαλο αποτέλεσμα και επικεντρώνονται πλέον στα επόμενα παιχνίδια, όπου δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για απώλειες βαθμών, με δεδομένο τον στόχο της εισόδου στα play-off του πρωταθλήματος της Superleague 2.

Φυσικά, αυτές οι 2 εβδομάδες όπου δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα, είναι μία ευκαιρία για όλους ώστε να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, να προετοιμαστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά και να προσαρμοστούν οι νέοι παίκτες και όσοι ενδεχομένως να μεταγραφούν στην ομάδα αυτό το διάστημα, δίνοντας έτσι στο προπονητικό επιτελείο περισσότερες λύσεις στο ρόστερ.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης, ξεκίνησε με την καθιερωμένη προθέρμανση και στη συνέχεια υπήρξαν 4 αγωνιστικά αερόβια παιχνίδια φυσικής κατάστασης.