13 Μαρτίου, 2024

Επιστροφή σε ρυθμούς προπόνησης για το ποδοσφαιρικό τμήμα μετά το χθεσινό ρεπό, που ακολούθησε την εμφατική νίκη με 3-0 επί του Αιολικού.

Όπως ήταν φυσικό, η νίκη σε συνδυασμό με την καλή εμφάνιση, αφήνουν αισιόδοξα μηνύματα ενόψει της δύσκολης συνέχειας των play out, με την ομάδα να ξεκινά μία μίνι προετοιμασία, περιμένοντας το πρώτο παιχνίδι της σειράς.

Η σημερινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της Μίκρας και όσοι αγωνίστηκαν όλο το 90λεπτο, ή στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές πήραν μέρος σε έντονα παιχνίδια σε μικρό χώρο, καθώς και σε αγωνιστικά παιχνίδια με έμφαση στη μετάβαση, με την προπόνηση να είναι ιδιαίτερα υψηλής έντασης, αφού στόχος του προπονητή, Σούλη Παπαδόπουλου και των συνεργατών του είναι η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη στους αγώνες που έχει μπροστά της.

Δυστυχώς, από τον αγώνα της Δευτέρας, η ομάδα αποκόμισε ακόμη έναν “πονοκέφαλο”, αφού ο Τσαγκαλίδης διαγνώστηκε με θλάση β’ βαθμού, κάτι που σημαίνει ότι θ’ απουσιάσει τουλάχιστον για 4 εβδομάδες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις.