20 Μαρτίου, 2024

Με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον πρώτο αγώνα των play out κόντρα στον Αιολικό εκτός έδρας, έπειτα από την κλήρωση του μίνι πρωταθλήματος που διεξήχθη χθες στην Αθήνα.

Ο προπονητής της ομάδας μας, Σούλης Παπαδόπουλος εκτός του αγωνιστικού προγράμματος, μίλησε εκτενώς στους παίκτες του για τη σημασία του συγκεκριμένου παιχνιδιού, λέγοντας ότι είναι επιτακτική η ανάγκη για νίκη και 3 βαθμούς, ώστε η ομάδα εκτός της βαθμολογικής συγκομιδής, να πάρει και την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση που θα την βοηθήσει στη δύσκολη συνέχεια.

Μάλιστα, η χαρακτηριστική ατάκα του Σούλη Παπαδόπουλου ήταν “το πρωτάθλημα τώρα ξεκινάει, δεν έχουμε κάνει ακόμα τίποτα, πρέπει να συγκεντρωθούμε σ’ αυτόν τον αγώνα”.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης, αναλώθηκε κυρίως σε παιχνίδια κατοχής με ιδιαίτερη έμφαση στο transition (μετάβαση), καθώς και στατικές φάσεις με εκτελέσεις φάουλ και κόρνερ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της χθεσινής κλήρωσης, η ομάδα μας εξασφάλισε τον απαραίτητο κλειδάριθμο για το γήπεδο της Χαλάστρας, το οποίο έχει έδρα και ο Καμπανιακός, έπειτα από σχετικές ενέργειες του εκπροσώπου της ΠΑΕ στην διοργανώτρια αρχή, Κωνσταντίνου Ιωακειμίδη, καθώς και την συναίνεση του Καμπανιακού, τον οποίο εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της ομάδας, Θωμάς Μουρμούρας.