20 Δεκεμβρίου, 2023

Η εντυπωσιακή εμφάνιση και η μεγαλειώδης νίκη με 5-1 επί του Μακεδονικού έφερε, όπως ήταν φυσικό, ευφορία, αισιοδοξία και χαρά σε ποδοσφαιριστές και προπονητικό επιτελείο, καθώς το 2023 έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γεγονός που δίνει ελπίδα για μία ανάλογη και ακόμη καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα της Superleague 2.

Στη σημερινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, το κλίμα ήταν ευχάριστο, με διάθεση και χαμογελαστά πρόσωπα. Ωστόσο, με προτροπή του κόουτς Περικλή Αμανατίδη, οι χαρές και τα πανηγύρια τελείωσαν, αφού όπως είπε σε όλους, η προσοχή στρέφεται στους επόμενους δύσκολους αγώνες για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. “Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, τώρα μας περιμένει ακόμη περισσότερη δουλειά” ήταν το μήνυμα του προπονητή, το οποίο έλαβαν άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Μπορεί η επόμενη αναμέτρηση να είναι στις 3 Ιανουαρίου, εκτός έδρας με την Αναγέννηση Καρδίτσας, όμως η προετοιμασία ξεκίνησε γι’ αυτό το παιχνίδι για την ομάδα μας.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης, αυτό περιελάμβανε προθέρμανση, στη συνέχεια ακολούθησαν ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο και μετά έγιναν αγωνιστικά παιχνίδια με αερόβιο στόχο.