27 Μαρτίου, 2024

Το βλέμμα και την προσοχή της στον εντός έδρας αγώνα με την Κοζάνη (γήπεδο Χαλάστρας, Σάββατο στις 14:00) στρέφει πλέον η ομάδα μας, η οποία αφήνει πίσω της το ισόπαλο 1-1 με τον Αιολικό, θέλοντας να επιστρέψει στις επιτυχίες, τις νίκες και τους 3 βαθμούς.

Πρόκειται για ένα κρίσιμο όσο και κομβικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος των play out παιχνίδι, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο, κάτι που άλλωστε τόνισε και ο προπονητής της ομάδας μας, Σούλης Παπαδόπουλος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προς τους παίκτες, λίγη ώρα πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος ανέλυσε λεπτομερώς τον αγώνα που πέρασε, επισημαίνοντας στους ποδοσφαιριστές του τα λάθη που έγιναν σε άμυνα και επίθεση και στέρησαν από την ομάδα τη νίκη.

Ο προπονητής της ομάδας, προσπάθησε να εμψυχώσει τους παίκτες του λέγοντάς τους ότι πρέπει να επιδείξουν σοβαρότητα, πειθαρχία και αποφασιστικότητα σε όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν, για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα και να αποδείξει ο ΗΡΑΚΛΗΣ ότι είναι ανώτερος απ’ όλους τους αντιπάλους του.

Η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου συνεχίστηκε με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, με το πρόγραμμα να αναλώνεται κυρίως σε παιχνίδια κατοχής, καθώς και αμυντική τακτική.