4 Ιανουαρίου, 2024

Ο ποδοσφαιρικός ΗΡΑΚΛΗΣ θρηνεί για την απώλεια του Γιώργου Ορφανίδη, που έγραψε τη δική του ξεχωριστή ιστορία με τη φανέλα της ομάδας μας και αποτέλεσε παράδειγμα ήθους, ψυχής και αυταπάρνησης όταν αγωνιζόταν με τα “κυανόλευκα”. Όπως είναι φυσικό, όλα σήμερα κινούνταν στη σκιά της τραγικής αυτής είδησης, με τον θάνατο ενός παίκτη που αποτέλεσε σύμβολο για τον Σύλλογο και αγαπήθηκε όσο λίγοι.

Στα καθαρά αγωνιστικά θέματα, η ομάδα μας προσπαθεί να συνέλθει από το άτυχο χθεσινό αποτέλεσμα και την ήττα με 2-1 από την Αναγέννηση Καρδίτσας, σ’ ένα παιχνίδι όπου οι παίκτες του Περικλή Αμανατίδη, αν και καλύτεροι, δεν κατάφεραν να φύγουν με το “διπλό” από τη θεσσαλική πόλη.

Ωστόσο, ο κόουτς Αμανατίδης, προσπάθησε να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές του κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. “Σηκώνουμε τα κεφάλια, δεν το βάζουμε κάτω”, είπε με νόημα ο προπονητής της ομάδας μας στους ποδοσφαιριστές, θυμίζοντάς τους ότι αυτό που προέχει πλέον, είναι το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τη Λάρισα στο γήπεδο της Χαλάστρας, αγώνας που πρέπει πάσα θυσία να κερδηθεί για πολλούς λόγους. “Δεν έχουμε χρόνο να σκεφτούμε τι έφταιξε και δεν κερδίσαμε στην Καρδίτσα. Επικεντρωνόμαστε στον δύσκολο αγώνα της Κυριακής. Αυτόν κοιτάμε και ο στόχος μας είναι ένας και ξεκάθαρος, η νίκη”, ήταν τα λόγια του Περικλή Αμανατίδη, ο οποίος περιμένει από την ομάδα να τον δικαιώσει στην αναμέτρηση της Κυριακής.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης, όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα με την Αναγέννηση, ακολούθησαν αποθεραπεία, ενώ όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαριστές έκαναν διάφορα αγωνιστικά παιχνίδια.