18 Νοεμβρίου, 2023

Έτοιμη για να κάνει μία νέα αρχή, αφήνοντας πίσω της τα αρνητικά αποτελέσματα και τις μέτριες εμφανίσεις, είναι η ομάδα μας, η οποία, αρχής γενομένης από τον αυριανό αγώνα στη Χαλάστρα με αντίπαλο τον Καμπανιακό, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Superleague 2, θέλει να πάρει τη νίκη και τους 3 βαθμούς ώστε να ανέβει τόσο βαθμολογικά, όσο κυρίως ψυχολογικά.

Οι τελευταίες ημέρες ήταν αρκετά δύσκολες για όλους εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος, με την αποχώρηση κυρίως του κόουτς Σάκη Τσιώλη, με τον Υπηρεσιακό Προπονητή της ομάδας, Θάνο Κούρτογλου, να προσπαθεί σε συνεργασία και με το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο, να τονώσει αρχικά το ηθικό των παικτών και να τους προετοιμάσει το δυνατόν καλύτερα για το παιχνίδι με τον Καμπανιακό. Αυτό που τόνισε ο Θάνος Κούρτογλου είναι πως η κυριακάτικη αναμέτρηση είναι το παν για τον ΗΡΑΚΛΗ, με τους ποδοσφαιριστές να παίρνουν το μήνυμα και να δείχνουν στις προπονήσεις τεράστια δίψα, διάθεση και θέληση για να γυρίσουν τον διακόπτη και να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Καμπανιακό ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, με την προπόνηση να περιλαμβάνει κυρίως κομμάτια τακτικής, στα οποία επικεντρώθηκε το τεχνικό τιμ, ενώ όπως πάντα, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις στατικές φάσεις, φάουλ και κόρνερ, σε φάσεις άμυνας και επίθεσης.

Αμέσως μετά τη λήξη της προπόνησης, ο Θάνος Κούρτογλου ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον Καμπανιακό, η οποία θα αποτελείται από 22 παίκτες που είναι οι εξής: Βελλίδης, Παλαβράκης, Μακρής, Γκμπενιόν, Κούστα, Καπίγια, Σπυρίδης, Δασκαλάκης, Κουντουριώτης, Τσουμάνης, Δοϊρανλής, Τόρες, Βιτλής, Λύγκας, Σιούτας, Χειρίτραντας, Έμπο, Σίλβα, Στοΐσεβιτς, Γκάγιτς, Ελευθεριάδης, Μπαλικτσής Μ, ενώ ο Χρουσιέλ θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής λόγω καρτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγα λεπτά πριν την έναρξη της προπόνησης, μίλησαν στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, ο μεγαλομέτοχος, Στράτος Ευγενίου και ο Πρόεδρος του Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ, Φώτης Θέος.

Ο κύριος Ευγενίου εμψύχωσε τους ποδοσφαιριστές και μάλιστα δεσμεύτηκε ενώπιον όλων ότι από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας έρχονται ακόμα καλύτερες ημέρες για τον ΗΡΑΚΛΗ, ενώ τους υποσχέθηκε ότι θα βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό τους και θα τους στηρίζει με κάθε τρόπο.