23 Μαρτίου, 2024

Με το “δεξί” θέλει να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στα play out η ομάδα μας, η οποία αντιμετωπίζει αύριο στις 3 το μεσημέρι τον Αιολικό εκτός έδρας (γήπεδο Αριδαίας).

Ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος έχει τονίσει επανειλημμένα στους παίκτες του όλες αυτές τις ημέρες ότι πρόκειται για ένα δύσκολο όσο και κρίσιμο παιχνίδι, με τη νίκη να είναι το μοναδικό ζητούμενο, προκειμένου η ομάδα να πάρει την απαραίτητη ώθηση και να συνεχίσει με ανάλογα νικηφόρα αποτελέσματα.

“Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός” λέει ο Σούλης Παπαδόπουλος, με τους ποδοσφαιριστές να έχουν καταλάβει ότι οι 3 βαθμοί στην αυριανή αναμέτρηση είναι μονόδρομος γι’ αυτούς.

Η προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αυριανού αγώνα ολοκληρώθηκε με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, όπου το πρόγραμμα αναλώθηκε κυρίως στην τακτική, καθώς και σε στατικές φάσεις, με εκτελέσεις φάουλ και κόρνερ τόσο σε θέση επίθεσης, όσο και άμυνας.

Η ομάδα θα ταξιδέψει σήμερα το απόγευμα για τη Χαλκηδόνα όπου και θα διανυκτερεύσει και αύριο το πρωί θα αναχωρήσει για την πόλη της Αριδαίας. Ο προπονητής της ομάδας μας επέλεξε 22 ποδοσφαιριστές για την κυριακάτικη αναμέτρηση (αναλυτικά η αποστολή στα social media της ομάδας).