28 Νοεμβρίου, 2023

Βραβεύσεις με άρωμα ΗΡΑΚΛΗ στη γιορτή του Συνδικαλιστικού Οργάνου των Ελλήνων Ποδοσφαιριστών, του ΠΣΑΠΠ, καθώς τιμήθηκαν ένας εν ενεργεία παίκτης της ομάδας μας και δύο παίκτες που άφησαν το δικό τους αποτύπωμα στην περσινή ομάδα. Ο λόγος για τους Στέφανο Παλαβράκη, Ντένζελ Γιουμπιτάνα (καλύτερος ξένος της Superleague 2) και Κόστα Άλεξιτς (πρώτος σκόρερ του βορείου ομίλου της Superleague 2).

Ο τερματοφύλακας της ομάδας μας, Στέφανος Παλαβράκης βραβεύθηκε από τον ΠΣΑΠΠ για την αποφοίτησή του από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, συνδυάζοντας έτσι τις σπουδές του, με την καριέρα του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, με το επίτευγμα του αθλητή του ΗΡΑΚΛΗ να μην περνά απαρατήρητο και να οδηγεί τους ανθρώπους του Ελληνικού Ποδοσφαίρου στο να του προσφέρουν αυτή την μεγάλη διάκριση.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο του, ο γκολκίπερ της ομάδας μας είπε τα εξής:

«Eυχαριστώ τον ΠΣΑΠΠ που αναδεικνύει τον αθλητισμό με τη μόρφωση. Χρειαζόμαστε τη μόρφωση και την παιδεία, ευχαριστώ τους γονείς μου που μου έδωσαν εφόδια για να σπουδάσω. Το να αγωνίζεται κάποιος επαγγελματικά ιδίως στη δεύτερη κατηγορία είναι αρκετά δύσκολο, μερικές φορές απάνθρωπο. Αυτό που μου έδινε δύναμη και σιγουριά για να συνεχίσω το ποδόσφαιρο και τις σπουδές είναι ότι είχα εναλλακτική. Πολλές φορές χρειαζόμαστε εναλλακτική».

“Το Δ.Σ της ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ συγχαίρει τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Στέφανο Παλαβράκη γι’ αυτή τη διάκριση και τη βράβευσή του από τον ΠΣΑΠΠ. Ο Στέφανος απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι όταν υπάρχει θέληση, τότε μπορούν να συνδυαστούν οι σπουδές με την επαγγελματική ενασχόληση με τον αθλητισμό. Στέφανε, μας έκανες υπερήφανους! Είσαι πραγματικό πρότυπο και φωτεινό παράδειγμα για τα νέα παιδιά, ώστε ν’ ακολουθούν και να πετυχαίνουν τα όνειρα και τους στόχους τους. Σου ευχόμαστε να έχεις πάντα επιτυχίες, τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων”!