27 Οκτωβρίου, 2023

Πανηγύρια και χαρές, τέλος! Η ομάδα μας έκανε το χρέος της, κατακτώντας την πολυπόθητη νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ Β’, με το καθαρό 2-0, ωστόσο, ο Σάκης Τσιώλης προσγείωσε τους παίκτες του στην πραγματικότητα, μην επιτρέποντας σε καμία περίπτωση χαλάρωση και εφησυχασμό.

Σίγουρα, αυτή η νίκη χάρισε στην ομάδα μας, εκτός από τους υπερπολύτιμους 3 βαθμούς, την απαραίτητη ηρεμία και ανάταση της ψυχολογίας για τη δύσκολη συνέχεια, με το τεχνικό επιτελείο να σχεδιάζει ήδη τα πλάνα του για τους αγώνες που ακολουθούν, όπου στόχος είναι η ομάδα να αναρριχηθεί σύντομα στα ψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας και να είναι κοντά στον στόχο που έχει τεθεί για είσοδο στα play off.

Έτσι λοιπόν, μετά το χθεσινό πρόγραμμα αποκατάστασης που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, οι “κυανόλευκοι” ποδοσφαιριστές επανήλθαν σε ρυθμούς κανονικότητας, έχοντας πλέον το βλέμμα τους στραμμένο στο επερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας, με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό, αναμέτρηση που για πολλούς και διαφόρους λόγους, η ομάδα μας θα επιδιώξει πάση θυσία τη νίκη και τους 3 βαθμούς.

Όσον αφορά την προπόνηση, αμέσως μετά την προθέρμανση, ακολούθησε πρόγραμμα με παιχνίδια σε μικρές σχέσεις παικτών (δύο εναντίον δύο και τρεις εναντίον τριών), ενώ μετά από κάποιες ασκήσεις εξειδίκευσης πάνω στην τακτική, πραγματοποιήθηκε και το καθιερωμένο δίτερμα.