22 Σεπτεμβρίου, 2023

Πανέτοιμη να μπει με το “δεξί” στο νέο πρωτάθλημα της Superleague 2 είναι η ομάδα μας, η οποία αντιμετωπίζει αύριο Σάββατο στις 16:00 το απόγευμα τον Μακεδονικό στο γήπεδο της Πολίχνης. Μοναδικός στόχος η κατάκτηση της νίκης και των πρώτων 3 βαθμών που θα δώσουν την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα να συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά τον μαραθώνιο των αγώνων.

Η προετοιμασία για τον δύσκολο αγώνα ολοκληρώθηκε με μία απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. Λίγο πριν το κανονικό πρόγραμμα, ο κόουτς Τσιώλης έκανε τακτική ανάλυση στους ποδοσφαιριστές του με βίντεο που τους έδειξε, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε δράση στο γήπεδο, όπου πραγματοποιήθηκε ενεργοποίηση και τακτική, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις στατικές φάσεις.

Ο προπονητής της ομάδας μας, Σάκης Τσιώλης, μετά το τέλος της προπόνησης, ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι, η οποία αποτελείται από 21 παίκτες που είναι οι εξής:

Βελλίδης, Βιτλής, Γκάγιτς, Γκμπενιόν, Δασκαλάκης, Δοϊρανλής, Ελευθεριάδης, Έμπο, Καπίγια, Κουντουριώτης, Κούστα, Λύγκας, Μπαλικτσής Μ, Παλαβράκης, Σίλβα, Σιούτας, Στοΐσεβιτς, Τόρες, Τσουμάνης, Χειρίτραντας, Χρουσιέλ.