21 Οκτωβρίου, 2023

Ελλείψει αγωνιστικών υποχρεώσεων αυτό το Σαββατοκύριακο, η ομάδα μας δεν έμεινε άπραγη κι έπαιξε φιλικό παιχνίδι στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, καθώς μπροστά της έχει τον κρίσιμο από πάσης απόψεως εντός έδρας αγώνα της Τετάρτης, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β’, με την προετοιμασία να κορυφώνεται σε ιδιαίτερα εντατικούς ρυθμούς, αφού ο μόνος στόχος που έχει θέσει η τεχνική ηγεσία είναι η νίκη και οι 3 βαθμοί.

Έτσι λοιπόν, ο κόουτς Τσιώλης θέλοντας να κρατήσει σε φόρμα και εγρήγορση τους παίκτες του, επέλεξε να πραγματοποιήσει ένα ακόμη εσωτερικό δίτερμα με την Κ19 του Συλλόγου, σπάζοντας κατά κάποιο τρόπο και την μονοτονία των σκληρών προπονήσεων.

Φυσικά, από αυτά τα προπονητικά διπλά, εκτός των “μεγάλων”, κερδισμένοι βγαίνουν και οι “μικροί”, οι οποίοι προετοιμάζονται για την έναρξη των υποχρεώσεών τους στο πρωτάθλημα της Κ19, που αναμένεται να ξεκινήσει στο προσεχές διάστημα.

Παράλληλα, ο προπονητής μας, Σάκης Τσιώλης, μέσα από τα συνεχή παιχνίδια της πρώτης με τη δεύτερη ομάδα, έχει την ευκαιρία να “τσεκάρει” κάποια ταλαντούχα παιδιά της Κ19, που δεν αποκλείεται να τα προωθήσει λίαν συντόμως στην μεγάλη ομάδα. Μάλιστα, όπως τονίζει ο κόουτς, υπάρχει “φως” στις Ακαδημίες του ΗΡΑΚΛΗ!

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό σκέλος, οι “μικροί” έβαλαν δύσκολα στους “μεγάλους”, οι οποίοι τελικά επικράτησαν με 2-1.

Και τα δύο τέρματα της πρώτης ομάδας σημείωσε ο Ζησόπουλος, το πρώτο έπειτα από ωραία ενέργεια Στοΐσεβιτς, Έμπο και Γκάγιτς, ο νεαρός επιθετικός βγήκε τετ-α-τετ και πλάσαρε για το 1-0 και λίγο αργότερα ο ίδιος παίκτης ολοκλήρωσε ιδανικά τη φάση που ξεκίνησε από όμορφο συνδυασμό Ζιάκα και Τσουμάνη. Η Κ19 μείωσε με πέναλτι του Βλαχοδήμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο τερματοφύλακες, Μακρής και Μπαρμπόπουλος που αγωνίστηκαν για λογαριασμό της Κ19, κατέβασαν σε αρκετές περιπτώσεις τα “ρολά”, αποσοβώντας σίγουρα γκολ για τους “μεγάλους”.