21 Οκτωβρίου, 2023

Μπορεί οι εξελίξεις στο αγωνιστικό κομμάτι και όχι μόνο να τρέχουν στην ομάδα μας, ωστόσο, το Δ.Σ της ΠΑΕ, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και κάνει ό,τι καλύτερο προκειμένου η κατάσταση των 3 γηπέδων στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, να είναι η ιδανικότερη, ώστε τόσο η πρώτη ομάδα, όσο επίσης και οι Κ19 και Κ17, να κάνουν τις προπονήσεις τους σε κατάλληλους αγωνιστικούς χώρους που να μην επιβαρύνουν τους ποδοσφαριστές.

Έτσι λοιπόν, η Διοίκηση της ΠΑΕ βρίσκεται σε καθημερινή συνεργασία και συνεννόηση με τον Υπεύθυνο Συντηρητή των Γηπεδικών Εγκαταστάσεων, Κώστα Αδάμ, ο οποίος και φροντίζει για την “εικόνα” των 3 γηπέδων.

Αυτό που αποφασίστηκε είναι πως τη Δευτέρα, το κεντρικό γήπεδο θα κλείσει για να πραγματοποιηθεί η επανασπορά του. Παράλληλα, στο πρώτο γήπεδο θα κάνει τις προπονήσεις της η αντρική ομάδα, ενώ στο τρίτο, θα προετοιμάζονται οι δύο ομάδες των Ακαδημιών του Συλλόγου, Κ19 και Κ17.

Αξίζει να σημειωθεί ότι βρέθηκε και οριστική λύση με το πότισμα των γηπέδων, αφού με την πλήρη λειτουργία της γεώτρησης, το νερό στις εγκαταστάσεις της Μίκρας είναι ικανό να εξυπηρετήσει όχι μόνο τα 3 γήπεδα, αλλά και άλλα τόσα, όπως χαρακτηριστικά τονίζουν τόσο ο κύριος Αδάμ, όσο και οι επιτελείς της Διοίκησης.