21 Απριλίου, 2024

Με αποκλειστικό στόχο τη νίκη που θα της επιτρέψει να ξεφύγει αισθητά και να μεγαλώσει τη διαφορά απ’ τους διώκτες της θα αγωνιστεί στον αυριανό αγώνα κόντρα στον Αιολικό η ομάδα μας, στο γήπεδο της Χαλάστρας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των play out της Superleague 2.

Μπορεί οι νησιώτες να βρίσκονται στην ουρά της βαθμολογίας, όμως η αναμέτρηση αυτή κρύβει παγίδες και κινδύνους, με τον προπονητή μας, Σούλη Παπαδόπουλο να μην επιτρέπει χαλάρωση κι εφησυχασμό, προσπαθώντας να κρατήσει τους παίκτες του σε πλήρη ετοιμότητα και εγρήγορση, ζητώντας τους το αυτονόητο. Τη νίκη που θα φέρει περαιτέρω ηρεμία και ασφάλεια στην ομάδα μας για τις εναπομείνασες 4 αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώθηκε με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, όπου το πρόγραμμα αναλώθηκε στο μεγαλύτερο μέρος του σε τακτική και στατικές φάσεις.

Ο κόουτς Σούλης Παπαδόπουλος θα πάρει μαζί του για την αναμέτρηση της Δευτέρας 24 ποδοσφαιριστές (αναλυτικά η αποστολή στα social media της ομάδας).