21 Φεβρουαρίου, 2024

Στις εγκαταστάσεις της Μίκρας βρέθηκε σήμερα το πρωί ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ, Στράτος Ευγενίου, ο οποίος παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας.

Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα, ο κύριος Ευγενίου μίλησε σε παίκτες και προπονητικό τιμ, εμψυχώνοντάς τους για τις εναπομείνασες τρεις αγωνιστικές μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Superleague 2, λέγοντας ότι δεν έχει χαθεί τίποτε με την ισοπαλία κόντρα στον Καμπανιακό, ζητώντας παράλληλα από τους ποδοσφαιριστές να τα δώσουν όλα στα 3 επόμενα παιχνίδια και να πάρουν το απόλυτο, δηλαδή 9 βαθμούς.

Μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος έταξε και “γενναίο” πριμ στο ποδοσφαιρικό τμήμα σε περίπτωση που κατακτηθούν οι 3 νίκες στους αγώνες με ΑΕΚ Β’ και Κοζάνη εκτός έδρας, και Αιολικό εντός έδρας και η ομάδα μας κατορθώσει να μπει στα play off. Παίκτες και προπονητικό επιτελείο υποσχέθηκαν στον κύριο Ευγενίου ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για την επίτευξη του στόχου που έχει θέσει η ομάδα για είσοδο στην πρώτη πεντάδα.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης, όσοι αγωνίστηκαν όλο το 90λεπτο με τον Καμπανιακό, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ όλοι οι υπόλοιποι συμμετείχαν σε αγωνιστικά παιχνίδια κατοχής και τακτικής.