26 Απριλίου, 2024

Στην κορύφωσή της έφτασε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την Κοζάνη εκτός έδρας, με μία πρωινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε τελειώματα φάσεων και τελικό παιχνίδι τακτικής.

Λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας, Σούλης Παπαδόπουλος τόνισε στους παίκτες του τη σοβαρότητα και την κρισιμότητα του συγκεκριμένου αγώνα, λέγοντάς τους ότι πρέπει να επιδείξουν την απαιτούμενη προσήλωση και πειθαρχία, ώστε να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

“Η Κοζάνη είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος, είναι μία σκληρή ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος, άλλωστε έχουμε δει ότι αρκετές φορές πήρε βαθμούς στις καθυστερήσεις”, είπε ο κόουτς Παπαδόπουλος, ο οποίος συμπλήρωσε ότι “αυτοί παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για να μπορέσουν να σώσουν την κατηγορία, οπότε εμείς οφείλουμε να προσέξουμε και να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά για να φύγουμε αλώβητοι από μία δύσκολη έδρα, στην οποία χάσαμε μόλις πριν λίγο καιρό”.

Παράλληλα, ο Σούλης Παπαδόπουλος επισήμανε ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ σέβεται κάθε αντίπαλο, όμως απαιτεί και ανάλογο σεβασμό απ’ όλους.