25 Απριλίου, 2024

Με σκληρές και ιδιαίτερα απαιτητικές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αγώνα της Κυριακής στην Κοζάνη με την τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των play out της Superleague 2.

Μπορεί ο προπονητής, Σούλης Παπαδόπουλος να είχε ολιγοήμερη άδεια για να βρεθεί στην Αθήνα, καθώς αντιμετωπίζει ένα σοβαρότατο οικογενειακό πρόβλημα, όμως σήμερα το πρωί βρέθηκε κανονικά στην προπόνηση, θέλοντας να είναι δίπλα στους παίκτες του και την ομάδα!

Μάλιστα, ο κόουτς του ΗΡΑΚΛΗ, λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης, στα αποδυτήρια της ομάδας μοίρασε συγχαρητήρια αλλά και πολλά “γκάζια”.

Ο κύριος Παπαδόπουλος συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του για τη νίκη και τους 3 υπερπολύτιμους βαθμούς που πήραν στον αγώνα με τον Αιολικό, όμως παράλληλα τους τόνισε ότι μπροστά τους έχουν 4 ακόμη “τελικούς”, στους οποίους πρέπει να είναι σοβαροί, πειθαρχημένοι και ουσιαστικοί, ώστε να πάρουν το απόλυτο των βαθμών.

“Τίποτε δεν τελείωσε ακόμη, θέλουμε κι άλλους βαθμούς για να σωθούμε και μαθηματικά”, είπε χαρακτηριστικά ο κόουτς Παπαδόπουλος, συμπληρώνοντας με νόημα ότι “η δουλειά πρέπει να τελειώσει αυτή την Κυριακή με νίκη εκτός έδρας”.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, περιελάμβανε passing game, παιχνίδια κατοχής και τελικό παιχνίδι τακτικής.