7 Μαΐου, 2024

Με την πρωινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό κρίσιμο αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο γήπεδο της Χαλάστρας, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των play out της Superleague 2.

Το πρόγραμμα αναλώθηκε στο μεγαλύτερο μέρος του στην τακτική, ενώ περιελάμβανε και στατικές φάσεις, με χτυπήματα φάουλ και κόρνερ σε θέση άμυνας και επίθεσης.

Ο προπονητής μας, Σούλης Παπαδόπουλος εκτός της αγωνιστικής ετοιμότητας, δίνει όλες αυτές τις ημέρες μεγάλη βαρύτητα και στον τομέα της ψυχολογίας των παικτών του, ενώ συνεχώς τους τονίζει τη σοβαρότητα την οποία θα πρέπει να επιδείξουν στο δύσκολο αυτό παιχνίδι με τους Θεσσαλούς, οι οποίοι, όπως επισημαίνει ο κόουτς, είναι μία ιστορική ομάδα, σκληροτράχηλη και πειθαρχημένη και η οποία παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την παραμονή στην κατηγορία, γεγονός που την καθιστά άκρως επικίνδυνη.

Ο κόουτς Παπαδόπουλος εξήγησε με έμφαση στους ποδοσφαιριστές του ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ παίζει πάντα για τη νίκη και ότι η ομάδα θέλει επιτακτικά τους βαθμούς για να τελειώσει γρήγορα τη δουλειά, που δεν είναι άλλη από την βαθμολογική εξασφάλιση.

Για την αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Σούλης Παπαδόπουλος θα πάρει μαζί του 23 ποδοσφαιριστές, με μοναδική απουσία να είναι αυτή του αρχηγού Βασίλη Βιτλή, ο οποίος θα εκτίσει τιμωρία λόγω καρτών (αναλυτικά η αποστολή στα social media της ομάδας).