9 Δεκεμβρίου, 2023

Με μοναδικό στόχο το “τρίποντο” της νίκης ταξιδεύει για το νησί της Λέσβου η ομάδα μας, η οποία στο πλαίσιο της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου της Superleague 2, αντιμετωπίζει το μεσημέρι της Κυριακής τον τοπικό Αιολικό στη Μυτιλήνη.

Ο κόουτς Περικλής Αμανατίδης και το τεχνικό επιτελείο θέλουν επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα, ώστε η ομάδα να αποκτήσει πέραν της βαθμολογικής συγκομιδής, ακόμη καλύτερη ψυχολογία ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας του μαραθωνίου του πρωταθλήματος. Για το λόγο αυτό, ο προπονητής της ομάδας, προσπάθησε μέσα από τις προπονήσεις όλη την εβδομάδα, να τονίσει στους παίκτες του την κρισιμότητα αυτής της αναμέτρησης και την αναγκαιότητα ο ΗΡΑΚΛΗΣ να βγει νικητής από τον δύσκολο κυριακάτικο αγώνα στο νησί.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, αυτό ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με ασκήσεις 6 εναντίον 2, ταχύτητες με τελειώματα φάσεων και στατικές φάσεις με χτυπήματα φάουλ και κόρνερ τόσο σε θέση άμυνας όσο και επίθεσης. Δυστυχώς, στην αποστολή της ομάδας μας δεν θα συμμετέχει ο Μάρκος Βελλίδης, λόγω ενός χτυπήματος στην προπόνηση της Παρασκευής, που τον κρατά εκτός του κυριακάτικου παιχνιδιού.

Η “κυανόλευκη” αποστολή αναχωρεί αεροπορικώς για την Αθήνα στις 16:25 και με δεύτερη πτήση από την πρωτεύουσα στις 19:30 θα φτάσει στη Λέσβο. (οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή θα ανακοινωθούν από τα social media της ομάδας).