23 Απριλίου, 2024

H ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ εκφράζει την ικανοποίησή της και αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί δημόσια την διαιτητική τετράδα του χθεσινού αγώνα μας με τον Αιολικό, αποτελούμενη από τους κυρίους Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας), Δανδανόπουλο (Ξάνθης), Μαλανδρή (Χαλκιδικής) και Μπουρουζίκα (Λάρισας).

Η στάση τους καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ήταν υποδειγματική, όπως πρέπει να γίνεται πάντα σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, χωρίς να αφήσουν με τις αποφάσεις τους καμία ομάδα παραπονούμενη. Η συνεργασία και των τεσσάρων διαιτητών ήταν άψογη και ακριβοδίκαιη και για τις δύο αγωνιζόμενες ομάδες.

Τέτοιες διαιτησίες προάγουν το ποδόσφαιρο και το κάνουν ελκυστικό για όλον τον φίλαθλο κόσμο και δεν αφήνουν “γκρίζες σκιές” για την καθαρότητα και την αξιοπιστία του.

Μακάρι σε όλα τα παιχνίδια να βλέπουμε ανάλογες διαιτησίες, ώστε να μην χρειάζεται κάθε λίγο και λιγάκι να βγαίνουν ανακοινώσεις διαμαρτυρίας από τις ΠΑΕ.

Η ανακοίνωσή μας αυτή δεν βγαίνει λόγω του νικηφόρου αποτελέσματος της ομάδας μας. Άλλωστε, έπειτα από νίκη του ΗΡΑΚΛΗ μόλις πριν λίγες ημέρες, είχαμε βγάλει καυστική ανακοίνωση διαμαρτυρίας για διαιτητικές αποφάσεις που ήταν εμφανώς εις βάρος της ομάδας μας.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας…