11 Νοεμβρίου, 2023

Με πίστη και αισιοδοξία για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα αύριο στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου, αναχώρησε πριν από λίγη ώρα η “κυανόλευκη” αποστολή για την πρωτεύουσα της Μαγνησίας, καθώς στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, τίθεται αντιμέτωπη με την τοπική Νίκη Βόλου, σ’ ένα παιχνίδι δύσκολο και απαιτητικό, όμως, ο στόχος της ομάδας μας είναι ένας και ξεκάθαρος. Μόνο νίκη και 3 βαθμοί για να μη βρεθεί μακριά από τις πρώτες θέσεις από τόσο νωρίς.

Ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο έδωσαν ραντεβού για το ξενοδοχείο όπου συνήθως καταλύει η αποστολή πριν τους αγώνες, με τον κόουτς Τσιώλη να κάνει ανάλυση της τακτικής που θα ακολουθήσει στον κυριακάτικο αγώνα η ομάδα μας. Ακολούθησε γεύμα και αμέσως μετά άπαντες επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο με προορισμό τον Βόλο. Εκεί, το προπονητικό τιμ θα δείξει και βίντεο στους παίκτες, αναλύοντας φυσικά και τον προσεχή αντίπαλο.

Ο προπονητής μας, Σάκης Τσιώλης πήρε μαζί του για την αυριανή αναμέτρηση 20 ποδοσφαιριστές που είναι οι εξής: Βελλίδης, Βιτλής, Δασκαλάκης, Δοϊρανλής, Ελευθεριάδης, Κουντουριώτης, Κούστα, Λύγκας, Παλαβράκης, Σιούτας, Σπυρίδης, Τσουμάνης, Χειρίτραντας, Χρουσιέλ, Γκμπενιόν, Έμπο, Καπίγια, Σίλβα, Στοΐσεβιτς, Τόρες.